Nabestaandenservice Drenthe

Ervaringsdeskundige

Karin Winters

Kennis en ervaring

In 2020 overleed mijn partner en in 2022 verloor ik mijn moeder. Als geen ander weet ik dus dat de combinatie  van afhandelen en rouwen een heel zware bijna ondoenlijke taak is. Daarom wil ik me inzetten om de administratieve en online afhandeling van een overlijden te begeleiden om de nabestaanden in staat te stellen te rouwen. Ik ben ervaringsdeskundige.

Vergeet je online wereld niet

Ik ben gespecialiseerd in alles wat online kan en mag. Dus het opzeggen van alle abonnementen, omzetten van accounts, afhandelen van mails, het archiveren van de foto’s, telefoongegevens en nog veel meer.

Misschien klinkt het wat vervelend, maar ik kan ook erg goed ‘de lastige telefoontjes’ plegen met leveranciers en dienstverleners. Ik werk met een to do lijst en ben gek op het zetten van de vinkjes, daarmee heb je overzicht van wat er gedaan is, dat geeft vaak al heel veel rust.

Vanuit mijn eigen ervaring in de rauwe rouw periode, kan ik jou maar ook je naasten helpen om structuur te krijgen in de dag dagelijkse zaken.
Nee, ik ben geen rouwcoach maar een ervaringsdeskundige die inmiddels de wegen van het afhandelen ‘rompslomp’ weet te bewandelen.

Telefoonnummer:

06-20664944

Email:

karin@nabestaandenservicedrenthe.nl

Kennisgebieden

Ervaringsdeskundige in opzeggen diensten
100%
Alles wat met online zijn te maken heeft
98%
Mail en archivering
89%
Lastige telefoongesprekken
95%