Nabestaandenservice Drenthe

Organizing Coach

Silvia Draaijer

Kennis en ervaring

Ik ben gespecialiseerd in plannen, organiseren en opruimen. Met mijn 25 jaar ervaring in de financiƫle dienstverlening weet ik de meeste wegen te bewandelen om diensten om te zetten of op te zeggen. Ook kan ik u ondersteunen met het opruimen, verkoopklaar maken of leegruimen van het huis of zorgen dat de administratie weer bij is en u het bij weet te houden.

Wat moet ik bewaren?

Na het overlijden van een dierbare komt er veel papierwerk op uw af zoals het opzeggen of omzetten van abonnementen, bankgegevens en verzekeringen. Bij elke instantie of bedrijf is het melden van het overlijden anders. Soms word je er gek van. Of uw naaste deed de administratie of het huishouden. En dan moet u nu gaan doen. Hoe dan?

Ik heb de opleiding Professional Organizer Particulier en Zakelijk gevolgd, net als de training Budgetcoaching. Hierdoor kan ik met een positieve aanpak u goed ondersteunen in een droevige en zware periode.

Mijn vader is ruim 20 jaar geleden overleden. Destijds heb ik mijn moeder kunnen bijstaan met alle papierwerk en afhandelingen. En ook nu ondersteun ik haar met de administratie en financiƫn. Zelf doen wat ze nog kan en helpen waar nodig. Dat vind ik een mooie en fijne samenwerking.

Telefoonnummer:

06-44432422

Email:

silvia@nabestaandenservicedrenthe.nl

Kennisgebieden

Opruimen
98%
Administratie
94%
Coaching
89%
Positieve aanpak
100%