Nabestaandenservice Drenthe

Verjans Ondernemers Coaching

Tineke Verjans

Mijn bedrijf heet Verjans Ondernemerscoaching. Vanaf 2004 verleen ik al diensten aan ondernemingen in de vorm van coaching en administratie. De jaarrekening en de aangiftes BTW horen daar ook bij. De aangifte Inkomstenbelasting voor de ondernemer en een eventuele partner en de Toeslagen, zijn daar ook onderdeel van.

Ik heb  aantal modules Psychologie heb gestudeerd, training BusinessCoaching gevolgd en studeer nu Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Ik heb veel geleerd over het omgaan met mensen onder verschillende omstandigheden, ervaring in de zorg met het begeleiden van cliënten GGZ en breng mijn levenservaring en empathische vermogen mee. Doordat ik ook een aantal zaken voor mijn ouders op leeftijd regel, ben ik bekend met de werking van de verschillende instanties. Samen met u krijgen we alle zaken geregeld die in een rouwperiode op u af komen.

Hoe moet dat nou verder?

In de loop van de jaren ben ik bij verschillende ondernemers en particulieren gevraagd om te ondersteunen met de afhandeling van de administratieve en fiscale zaken. Waar vaak niet aan toe wordt gekomen, is het overdraagbaar maken van een administratie vóór het overlijden. Als papieren en wachtwoorden op een veilige plek worden opgeborgen, kan dit het afhandelen van de aangiftes sterk vergemakkelijken. Ook contact vooraf over een bedrijf neemt de zorgen over de afwikkeling grotendeels weg. Ik werk zelf met Snelstart maar met andere boekhoudsoftware kan ik ook zeker overweg.

U wilt toch ook uw dierbaren goed verzorgd achterlaten?

Als u voor het overlijden een aantal zaken regelt, laat u de nabestaanden met een stuk minder zorgen achter. Wij kunnen u voorlichting geven over wat vooraf te doen en ondersteuning geven na het overlijden. Als de nabestaanden weten dat er ondersteuning komt, voelt dat voor hen een stuk fijner.

DIGID geblokkeerd?

De erfgenamen kunnen een nabestaandenmachtiging krijgen bij de belastingdienst, waardoor er met behulp van de DIGID digitaal aangifte gedaan kan worden. Er kan een afspraak gemaakt worden via de Nabestaandentelefoon om op het kantoor van de belastingdienst de machtiging in orde te maken.

Telefoonnummer:

06-22476252

Email:

tineke@nabestaandenservicedrenthe.nl

Kennisgebieden

Fiscale aangiftes
98%
Zakelijke administratie
94%
Toeslagen
89%
Voorlopige teruggaves
100%